Nieuws

 

Welkom bij DamWeb®! Deze site gaat helemaal over dammen, één van de oudste bordspelen en zeker de mooiste denksport. DamWeb is op internet sinds 1995 het toonaangevende medium voor nieuws en informatie uit de nationale en internationale damwereld. De redactie wenst U veel lees- en damplezier.

donderdag 25 mei 2006

De laatste DamWeb rubriek

Vanwege het stoppen van de berichtgeving op DamWeb vandaag ook de laatste rubriek van Harry de Waard bij DamWeb. Week in week uit werd door Harry op een voor iedereen toegankelijke manier verslag gedaan van toernooien en kampioenschappen. Na bijna zeven jaar is de teller stil blijven staan bij precies 350 rubrieken. De laatste rubriek bij DamWeb handelt over het NK-Veteranen dat in april in Wageningen gespeeld werd.

Harry de Waard gaat uiteraard onvermoeibaar door. Vanaf volgende week verschijnt de rubriek op de site van de Utrechtse Dambond. Het archief met de 350 rubrieken blijft voorlopig nog bij DamWeb beschikbaar.

donderdag 18 mei 2006

Paasdamtoernooi

Vandaag de voorlaatste rubriek van Harry de Waard bij DamWeb. Na een aantal weken de techniek uit het Nederlands kampioenschap behandeld te hebben komen nu weer andere toernooien aan bod. Deze maal het door Paul Oudshoorn gewonnen Amsterdamse Paasdamtoernooi.

woensdag 17 mei 2006

DamWeb gaat stoppen

De berichtgeving op DamWeb gaat stoppen. DamWeb was in 1995 het eerste nieuwsmedium op internet over de damsport en voorzag in die eerste jaren van internet in een belangrijke behoefte. De laatste jaren zijn er talloze sites bijgekomen en heeft ieder toernooi en iedere zichzelf respecterende damvereniging een site. Dit gegeven en de afnemende geestdrift bij de hoofdredacteur heeft tot dit besluit geleid.

Deze week en volgende week verschijnt er nog een damrubriek van Haary de Waard, de 350ste. Daarna zullen deze rubrieken waarschijnlijk elders voortgezet worden. Overigens blijft het domein wel gewoon bestaan en blijft de veelgebruikte DamWeb applet gewoon beschikbaar.

donderdag 11 mei 2006

De laatste partijen

De laatste partijen van het NK. Harry de Waard selecteerde de mooiste partijen die tot nu toe niet aan bod gekomen waren in zijn serie rubrieken over het Nederlands kampioenschap. Smullen maar...

woensdag 3 mei 2006

Meer NK-geweld

Voor de derde week achtereen besteedt Harry de Waard aandacht aan het WK. De topprestaties van Kees Thijssen zijn nu wel voldoende belicht, dus nu ook aandacht voor de andere deelnemers.

DNC De Nederlanden Compagnie Open NK 2006

Internationaal toptoernooi
15 tot en met 22 juli
Den Haag.

WK Dammen 2005

WK Blinddammen

DamZ

Damsite voor jeugddammers

Ring of Draughts

[ Vorige | Volgende | Volgende 5 | Random | Lijst]

Voeg hier uw site toe. Binnen enkele dagen ontvangt U bericht.

KNDB

De dambond

Mindsports ArenA

Off-line dammen

VOG

On-line dammen